Matchbilder på hemsidan - Göransson Cup

Matchbilder på hemsidan

Skrivet 30 januari 2016 15:55

Teamet från CupManager har nu gjort så alla bilder som tas genom CupManager Live-appen också automatiskt läggs upp på hemsidan.

Genom att gå in i Göransson Cups app och sedan klicka på Live-knappen för en match så kan man ta bilder och kommentera. Alla bilder som tas laddas också upp till Göransson Cups hemsida.

Alla bilder från lördagen 30 januari visas här och uppdateras kontinuerligt: goranssoncup.se/2016/result/gallery/5406516

Bilderna taggas dessutom till matchen där de togs vilket gör att det genereras bildgallerier för varje lag i turneringen!

Exempelvis kan ni se alla bilder på Sandvikens IF 1 i Pojkar 17 här: goranssoncup.se/2016/result/team/6041796/pictures

Om ni är på plats och har ni några frågor får ni gärna komma till entrén i Göransson Arena där vi har ställt upp 8 skärmar som uppdateras live för alla spelplaner i turneringen. Där står oftast Max och Anton från CupManager.

Kämpa på alla lag!

Nästa nyhet: En ny app för live-uppdateringar!

Skrivet 28 januari 2016 17:58
Låt alla därhemma känna av den härliga stämningen på Göransson Arena Det här året är Göransson Cup pionjärer med Cup Managers nya lösning Cup Manager Live. Förutom att alla mål rapporteras direkt, kan du som besökare ta bilder och kommentera hur det går under matchen, samtidigt som alla där hemma kan hjälpa till och heja på.. Anton och Max från Cup Manager kommer vara på plats under turneringe... Läs mer

Kommentarer